Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Офис пакет

10 Фискални ролни 57/30, 5 блокчиња А5 испратница (100 во блокче), 5 блокичиња А5 реверс (100 во блокче), 5 блокчиња А5 приемница а5 (100 во блокче) , 5 блокчиња каса прими (100 во блокче), 5 блокчиња каса исплати (100 во блокче)
1275 ден со данок

- 10 Фискални ролни 57/30,
- 5 блокчиња  А5 испратница  (100 во блокче), 
- 5 блокичиња А5 реверс (100 во блокче), 
- 5 блокчиња А5 приемница а5 (100 во блокче) , 
- 5 блокчиња каса прими (100 во блокче), 
- 5 блокчиња каса исплати (100 во блокче)

ve