Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Образец ПП-10

СКУ: 3-88
30 ден со данок
Ознаки на производот
Клиентите кои го купиле овој производ исто така купиле

Рецепти - розеви

Рецептите се користат во сите здравствени ординации при препишување на лекарства кои не можат да се набават на рецепта т.е. со субвенции од Фондот за здравство. Во секое време имаме количини на залиха. Едно блокче содржи 100 рецепти.
45 ден со данок

Фискална ролна 57/50

Фискална ролна со ширина од 57mm и должина од 50m.
32 ден со данок

Fabriano хартија А4

Fabiano хартија А4 - 80гр. (1 топ - 500 листа)
330 ден со данок

Пенкало (Basic 106)

4 ден со данок

Образец ПП-50

30 ден со данок

Образец ПП-40

30 ден со данок
ve