Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Нотез А5 - Лукс

220х150 mm • Нотез со корици од еко кожа • Затворање со магнет
СКУ: 2-003812
275 ден со данок

*Напомена, брендирањето не е вклучено во цената

ve