Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Нотез А4 - спирала

210х297mm • Нотез со спирала • Внатрешноста е поделана на 3 секции • Можност за печатење на корицата • 160 листа
СКУ: 2-002050
185 ден со данок

*Напомена, брендирањето не е вклучено во цената

ve