Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Медицински пакет

Пакет производи одбрани за непрекината адиминистративна работа на сите медицински објекти.
СКУ: 20-medic-paket
5257 ден со данок

Пакетот вклучува:
- 10х топа фотокопирна хартија А4 (Fabriano)
- 100х здравствени картони по општа пракса
- 10х муниција за хефталици 24/6 (1000/1)
- 10х спајалици (100/1)
- 25х хемиско пенкало "Noki WONDERBALL"
- 2х текст маркер 4/1
- 1х УР Папки 100/1 - 40мик.
- 50х хромо папки

ve