Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Канцелариски стол "Dario"

Канцеларискиот стол "Dario" е ергономичен стол со уникатен и модерен дизајн. Неговата ергономска конструкција и прилагодлива лумбарна потпора се адути кои го издвојуваат од останатите модели и кои го прават да биде вистинскиот избор за сите оние кои поминуваат подолго време седејќи пред своето биро.
СКУ: 2-14748
Јавете се за цени

 Ергономичен стол со мрежаста потпирачка и полиуретанова седалка тапацирана со висококвалитетно платно
 Прилагодлива лумбална потпора
 Прилагодлив потпирач за глава
 Синхрон механизам со можност за заклучување во 4 позиции
 SL механиза за регулирања на длабочината на седалката
 4D прилагодливи потпирачи за раце
 Светло сива рамка и подлактици
 Стилска светло сива основа со тркалца за секаква подлога
 Максимална тежина на корисникот - до 120кг.

ДИМЕНЗИИ:
Комплетна Висина: 120 - 132 cm
Ширина: 52-68 cm
Длабочина на седалката: 50-55 cm
Висина на седалката (од земја): 46-56 cm

ve