Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Канцелариски стол "Alister"

"Alister" е модерен работен стол со црна конструкција и мрежаста потпирачка во светло сива боја. Поседува ергономски дизајн и статична лумбарна потпора. Одличен избор за сите видови канцеларии и конференциски сали.
СКУ: 2-14566
Јавете се за цени

 Модерен работен стол со црна конструкција и мрежаста потпирачка во светло сива боја
 Седалка од полиуретанова пена, тапацирана со црно платно
 Статична лумбална потпора
 TILT механизам со релакс функција за лулање или заклучување во исправена позиција и прилагодување според тежината на корисникот
 Механизам за регулирање на висината на седалката
 Статични потпирачи за раце
 Стилска црна пластинча основа со тркалца погодни за сите видови подови  Максимална тежина на корисникот до 120кг.

ve