Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Хемиско пенкало "Пенсан 1005"

Сино хемиско пенкало со 0,7mm дебелина. Хексагонален облик за подобро држење. Без истекување на мастилото.
СКУ: 87-109000
10 ден со данок
ve