Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Хемиско чистење возила

Види како Мрежа Листа
Сортирај по
Прикажи по страна

Хемиско чистење на возило - "Premium"

Хемиско чистење на возило (седишта, поден тапацир, тапацир на вратите, багажен тапацир) на домашна адреса.
2950 ден со данок

Хемиско чистење на возило - "Master"

Хемиско чистење на возило (седишта, тапацир на врати) на домашна адреса.
2242 ден со данок

Хемиско чистење на возило - "Elite"

Хемиско чистење на возило (седишта, тапацир на врати, багажен тапацир) на домашна адреса.
2360 ден со данок

Хемиско чистење на возило - "Basic"

Хемиско чистење на возило (седишта) на домашна адреса.
2124 ден со данок

Хемиско чистење со пареа и дезинфекција - (Основно)

Хемиско чистење со помош на пареа на вашето возило + дезинфекција на површините
2950 ден со данок

Хемиско чистење со пареа и дезинфекција - (Напредно)

Хемиско чистење со помош на пареа на вашето возило + дезинфекција на површините и вентилацијата
4130 ден со данок
ve