Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Хемиско чистење со пареа и дезинфекција - (Основно)

Хемиско чистење со помош на пареа на вашето возило + дезинфекција на површините
СКУ: 20-0039
2950 ден со данок

Чистењето вклучува:
- надворешно перење на возилото во перална
- внатрешно чистење на возилото во перална
- хемиско чистење и дезинфекција на седиштата со пареа

ve