Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Хемиско чистење со пареа и дезинфекција - (Екстра)

Хемиско чистење со помош на пареа на вашето возило + дезинфекција на површините и вентилацијата и полирање на фаровите
СКУ: 20-0041
7080 ден со данок

Чистењето вклучува:
- надворешно перење на возилото во перална
- внатрешно чистење на возилото во перална
- хемиско чистење и дезинфекција на седиштата со пареа
- чистење со пареа на подниот тапацир
- чистење со пареа на тапацирот на вратите
- чистење со пареа на багажниот простор
- дезинфекција на вентилацијата во возилото
- чистење на инструмент таблата
- чистење на пластиките во возилото
- полирање на предните фарови

ve