Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Фискална ролна 57/30

Фискална ролна со ширина од 57mm и должина од 30m.
СКУ: 1-д3272
25 ден со данок
Овој производ има минимална количина од 12
Клиентите кои го купиле овој производ исто така купиле

Коверт (Б5-БТ)

176х250mm
2 ден со данок

Рецепти - розеви

Рецептите се користат во сите здравствени ординации при препишување на лекарства кои не можат да се набават на рецепта т.е. со субвенции од Фондот за здравство. Во секое време имаме количини на залиха. Едно блокче содржи 100 рецепти.
45 ден со данок

Фискална ролна 57/50

Фискална ролна со ширина од 57mm и должина од 50m.
32 ден со данок

Fabriano хартија А4

Fabiano хартија А4 - 80гр. (1 топ - 500 листа)
330 ден со данок

Хефт муниција - (24/6)

18 ден со данок

Каса - исплати

Каса исплати - парагон блок
45 ден со данок

Спајалици 3 (100/1) - 28mm

18 ден со данок

Каса - прими

Парагон блок - каса прими
45 ден со данок
ve