Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

"Fabriano" Tiziano (adriatico)

Изработена од чиста ECF целулоза и висока содржина на памук. Не содржи киселина што гарантира долготрајност, сертифицирана од FSC®.
СКУ: 2-д52811018
69 ден со данок

70х100cm
160 g/m2
пакување - 10

ve