Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

"Fabriano" Cocktail - Purple Rain

"Cocktail" обоен картон третиран на површината со бисерна облога од двете страни. идеален за колаж техника и графички дизајн.
СКУ: 2-д10002019
120 ден со данок

70x100 cm
290 g/m2

Пакување - 100 парчиња

ve