Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

"Fabriano" Cocktail - Blue Moon

"Cocktail" обоен картон третиран на површината со бисерна облога од двете страни. идеален за колаж техника и графички дизајн.
СКУ: 2-д10002009
45 ден со данок

70x100 cm
120 g/m2

Пакување - 250 парчиња

ve