Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Fabriano хартија А4

Fabiano хартија А4 - 80гр. (1 топ - 500 листа)
СКУ: 2-000121
330 ден со данок
Клиентите кои го купиле овој производ исто така купиле

Коверт АБТ со ваше лого во фул колор (до 500 парчиња)

АБТ коверти (лев, десен или без прозорец) со вашето лого во фул колор. До 500 парчиња.
6 ден со данок

Коверт (Б5-БТ)

176х250mm
2 ден со данок

Коверт (АБТ-американ)

1 ден со данок

Рецепти - розеви

Рецептите се користат во сите здравствени ординации при препишување на лекарства кои не можат да се набават на рецепта т.е. со субвенции од Фондот за здравство. Во секое време имаме количини на залиха. Едно блокче содржи 100 рецепти.
45 ден со данок

Фискална ролна 57/30

Фискална ролна со ширина од 57mm и должина од 30m.
25 ден со данок

Фискална ролна 57/50

Фискална ролна со ширина од 57mm и должина од 50m.
32 ден со данок

Пенкало (Basic 106)

4 ден со данок

Пенкало (NOKI Wonder Ball)

13 ден со данок
ve