Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Екстрактори / генератор на пареа BLACK HAWK/R

Повеќенаменска моќна машина за чистење со пареа на различни простории. Отстранува маснотии - ги елиминира бактериите и површините ги остава сјајни и потполно суви.
Производител: Novaltec group
Јавете се за цени

Каде се употребува ?

Технички податоци

 • Напојување: 230V 50/60Hz-16A
 • Мотор на смукалка: 1000W
 • Загревачки елемент на бојлер: 2200+1200W
 • Притисок на пареа: 6,0 ± 0,3 Bar
 • Внатрешна темп.на пареа:175°
 • Капацитет на бојлер: 5Л
 • Капацитет на резерв,за собирање смет: 9Л
 • Капацитет на резерв. за вода: 4,8Л
 • Капацитет на резерв. за хемиско сред.
 • Напојување на контролен панел: 12V
 • Кабел за напојување: 6 м

Технички податоци

 • Висина:785мм
 • Ширина:435мм
 • Длабочина:548мм
 • Тежина: 23,7 кг

 • Опција за хемиско средство
 • Опција за жешка вода
Ознаки на производот
ve