Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Еднокрилни архивски ормани - АО

Стандардни димензии - 600 x 1950 x 400mm
СКУ: 108-д0001
9879 ден со данок

Архивските ормари со една врата се наменети за чување и складирање на документи во канцеларија и сл.

Изработени се со 5 полици кои се подесуваат по висина.

Стандардно се офарбани си боја (RAL 7035) додека достапни се и други бои од "RAL" картата.

ve