Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Двокрилни архивски ормари - AOD

Стандардна димензија - 940 х 1950 х 400mm
СКУ: 108-д0002
15463 ден со данок

Архивските ормари со две врати се наменети за чување и складирање на документи во канцеларија и сл.

Изработени се со 5 полици кои се подесуваат по висина.

Стандардно се офарбани си боја (RAL 7035) додека достапни се и други бои од "RAL" картата.

ve