Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Дезинфикација на вентилацијата и контролната табла во возилото

Дезинфицирај ја вентилацијата, контролната табла и кабината на возилото за само 700 денари. Услугата ја реализираме и во овие денови на вонредна состојба според однапред договорен распоред. Кликни тука и побрзај за да бидеш прв/а во редот. Контакт: 070 303 338
Бесплатна достава
Јавете се за цени

Дезинфицирај ја вентилацијата, контролната табла и кабината на возилото за само 700 денари.
Услугата ја реализираме и во овие денови на вонредна состојба според однапред договорен распоред.
Кликни тука и побрзај за да бидеш прв/а во редот:
Контакт: 070 303 338

ve