Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Дезинфекција на возила

Дезинфекција на внатрешноста на возилото со помош на висококвалитетни машини на пареа од италијанскиот бренд “Novaltec Group” со темератури од 175 0C
3500 ден со данок
1750 ден со данок

Дезинфекција на внатрешноста на возилото со помош на висококвалитетни машини на пареа од италијанскиот бренд “Novaltec Group” со темератури од 175 0C

Вклучува:
-Дезинфекција на тапацираниот дел од возилото (седишта, патосници, тапацир на врати, багажен простор)
-Дезинфекција на вентилација во возилото
-Дезинфекција на контролната табла и џебовите во возилото
-Дезинфекција на пластичните и металните делови во возилото 
-Дезинфекција на рачките од возилото

ve