Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Стол Prestige - детски стол

Детски стол со разнобојни мотиви тапациран со висококвалитетен текстил, со цврста и стабилна конструкција. Регулирање на височината на столот и максимална тежина до 120 кг.
СКУ: 11785, 11786, 11788, 11789, 11784, 11787
*
4200 ден со данок
3360 ден со данок

Детски стол со разнобојни мотиви тапациран со висококвалитетен текстил, со цврста и стабилна конструкција. Регулирање на височината на столот и максимална тежина до 120 кг.

- Tilt механизам
- Тапациран со висококвалитетен текстил
- Цврста и стабилна конструкција
- Регулирање на височината на столот
- До 120кг.

Ознаки на производот
ve