Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Одржување на хигиена

Види како Мрежа Листа
Сортирај по
Прикажи по страна

Дезинфекција на стан до 50 м2

Дезинфекција на вашиот дом со машини на пареа со температури од 175 С Вклучува: -Дезинфекција на вашиот мебел (гарнитура, столици, душеци) -Дезинфекција на подот во вашиот дом -Дезинфекција на плочките во вашиот дом (кујна, тоалет) -Дезинфекција на сите рачки и останати површини кои се во константен контакт со вас
5000 ден со данок 2500 ден со данок

Дезинфекција на стан до 100 м2

Дезинфекција на вашиот дом со машини на пареа со температури од 175 С Вклучува: -Дезинфекција на вашиот мебел (гарнитура, столици, душеци) -Дезинфекција на подот во вашиот дом -Дезинфекција на плочките во вашиот дом (кујна, тоалет) -Дезинфекција на сите рачки и останати површини кои се во константен контакт со вас
8000 ден со данок 4000 ден со данок

Дезинфекција на стан над 150 м2

Дезинфекција на вашиот дом со машини на пареа со температури од 175 С Вклучува: -Дезинфекција на вашиот мебел (гарнитура, столици, душеци) -Дезинфекција на подот во вашиот дом -Дезинфекција на плочките во вашиот дом (кујна, тоалет) -Дезинфекција на сите рачки и останати површини кои се во константен контакт со вас
12000 ден со данок 6000 ден со данок

Дезинфикација на вентилацијата и контролната табла во возилото

Дезинфицирај ја вентилацијата и контролната табла во возилото за само 699 денари. Услугата ја реализираме и во овие денови на вонредна состојба според однапред договорен распоред. Кликни тука и побрзај за да бидеш прв/а во редот:
699 ден со данок

Чистење деловни простории

Чистење и одржување на хигиена во деловни простории. Цена по договор. Контакт тел.: 070/303-338
Јавете се за цени

Машинско чистење на подови

Чистење и полирање на секаков вид под (паркет, плочки, бетон, мермер). Цена по договор. Контакт: 070/303-338
Јавете се за цени
ve