Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Архивски ормари

Димензии: 2000 x 800 x 400mm
СКУ: 82-д0001
15463 ден со данок

Ормар за внатрешна употреба.

  • ладновалан лим со дебелина од 0,6mm до 1mm
  • боја: електростатско прашкасто фарбање по избор
ve