Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Адвокатско/Нотарски пакет

Пакет производи внимателно селектирани на едно место за да ви помогнат во непрекинатото работење на вашата адвокатско/нотарска компанија.
СКУ: 20-adv-notari-paket
10342,70 ден со данок

Пакетот вклучува:
- 20х регистратори А4/80 - стандард
- 30х топа фотокопирна хартија A4 (Fabriano)
- 1х хефталица клешта (метал) 24/6
- 10х муниција за хефталици 24/6 (1000/1)
- 10х спајалици 100/1
- 50х хемиско пенкало "Noki WONDERBALL"
- 2х текст маркери 4/1
- 2х УР Папки 100/1 - 40мик.
- 50х хромо папки
- 1х Тонер (283А)* -или тонер по ваш избор

*Напомена, цената е променлива во зависност од моделот на тонер.

ve