Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Извинете - овој производ веќе не е достапен

9 инчни нитрилни ракавици за една употреба - без талк (Л)

-100 парчиња; -нестерилни; -прилагодени за обете раце
СКУ: 172-S NITRIL/B/C
399 ден со данок
ve