Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Хемиско чистење на возило - "Premium"

Хемиско чистење на возило (седишта, поден тапацир, тапацир на вратите, багажен тапацир) на домашна адреса.
СКУ: 20-0010
2950 ден со данок

*Важна напомена, се чисти на лице место т.е. на ваша домашна адреса
(за Центар, Карпош, Влае, Ѓорче Петров, Тафталиџе, Козле,  Аеродром, Лисиче, Кисела вода,  Бутел не се доплаќа, за населени места (Скопски регион) вон горенаведните се доплаќа 300 денари)
**Кровниот тапацир не се чисти во ниеден пакет
Потребно е претходно закажување. 
Контакт тел. 
: 070/303-338

ve