Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Хемиско чистење (Г1)

Хемиско чистење на трпезариско столче на домашна адреса.
СКУ: 20-0026
118 ден со данок

Минимален износ на чистење е 1000 денари.
Потребно е претходно закажување. 
Контакт тел
.: 070/303-338

ve