Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Хемиско чистење (Б)

Хемиско чистење на брачен душек на домашна адреса.
СКУ: 20-0023
1416 ден со данок

Минимален износ на чистење е 1000 денари.
Потребно е претходно закажување. 
Контакт тел
.: 070/303-338

ve