Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Хемиско чистење (А)

Хемиско чистење на тросед, двосед и фотеља на домашна адреса
СКУ: 20-0019
2478 ден со данок

Минимален износ на чистење е 1000 денари.
Потребно е претходно закажување.
Контакт тел
.: 070/303-338

ve