Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Универзално средство за чистење "Рина" - 10л.

Средство за чистење на сите видови површини (подови, ламинат, лакирани површини, шпорети, рерни, кујнски елементи, итн.)
СКУ: 12-332
885 ден со данок
ve