Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Пластика со штипка (ПП-А4)

СКУ: 2-д8633
95 ден со данок
Клиентите кои го купиле овој производ исто така купиле

Коверт (АБТ-американ)

1 ден со данок

Спајалици 3 (100/1) - 28mm

18 ден со данок

Спајалици 2 (100/1) - 25mm

*Пакување со 100 спајалици.
17 ден со данок
ve