Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Општа медицина

Види како Мрежа Листа
Сортирај по
Прикажи по страна

Рецепти - розеви

Рецептите се користат во сите здравствени ординации при препишување на лекарства кои не можат да се набават на рецепта т.е. со субвенции од Фондот за здравство. Во секое време имаме количини на залиха. Едно блокче содржи 100 рецепти.
35 ден со данок

Хартија А4 - сечена (бланко рецепти)

7 500 парчиња бланко рецепти 98х209mm
1121 ден со данок

Рецепти - бели

35 ден со данок
ve