Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Машинско чистење на подови

Чистење и полирање на секаков вид под (паркет, плочки, бетон, мермер). Цена по договор. Контакт: 070/303-338
СКУ: 20-0031
Јавете се за цени
ve