You have no items in your shopping cart.

Hygiene Equipment

View as Grid List
Sort by

Disposable Nitrile Gloves - Powder free - (L)

*100pcs *Single use only!
224.58 ден

Средство за стакло "De Margo" - 1л.

Професионално средство за чистење наменето за канцелариска употреба.
69.49 ден

Универзално средство за чистење "Рина" - 1л.

Средство за чистење на сите видови површини (подови, ламинат, лакирани површини, шпорети, рерни, кујнски елементи, итн.)
95.00 ден

Средство за стакло "De Margo" - 1л. - рефил

Професионално средство за чистење наменето за канцелариска употреба.
55.93 ден

Средство за стакло "Рина С" - 1л.

Средство за чистење на стакло.
59.00 ден

Универзално средство за чистење "Рина" - 10л.

Средство за чистење на сите видови површини (подови, ламинат, лакирани површини, шпорети, рерни, кујнски елементи, итн.)
750.00 ден
ve