You have no items in your shopping cart.

Стол Taurus NR S

Chair with stable metal black frame and upholstered with eco leather, class S.
SKU: 5595
*
Call for pricing

- Стабилна метална црна рамка
- Седалка и потпирачка од повеќеслоен шпер, тапацирани со еко кожа класа S
- Пластични капаци на седалка и потпирачката
- Заштитници на ногарките за заштита на подот
- Можност за поставување на рачки или конференциски комплет со масичка за пишување
- Можност за редење до 10 броја
- Максимална тежина на корисникот до 120кг.
- ЕВРОПСКИ СЕРТИФИКАТ TÜV

Product tags
ve