You have no items in your shopping cart.

Сунѓер за бела табла

SKU: 2-9673
40 ден incl tax
Customers who bought this item also bought

Рецепти - розеви

Рецептите се користат во сите здравствени ординации при препишување на лекарства кои не можат да се набават на рецепта т.е. со субвенции од Фондот за здравство. Во секое време имаме количини на залиха. Едно блокче содржи 100 рецепти.
45 ден incl tax

Fiscal roll 57/50

Фискална ролна со ширина од 57mm и должина од 50m.
32 ден incl tax

Fabiano Paper A4

Fabiano хартија А4 - 80гр. (1 топ - 500 листа)
330 ден incl tax

Образец ПП-10

30 ден incl tax
ve