You have no items in your shopping cart.

Sorry - this product is no longer available

Стол Rumba

Стабилна метална хромирана рамка. Седалка од повеќеслоен шпер, тапациран со висококвалитетна кожа класа V.
SKU: 3277, 5674
*
6400 ден incl tax
  • Хромирани Елементи
  • до 120кг.
  • 2 Години Гаранција

- Стабилна метална хромирана рамка

- Седалка од повеќеслоен шпер, тапациран со висококвалитетна кожа класа V

- Метални рачки тапацирани со кожа

- Заштитници на ногарките за заштита на подот

- Макс. тежина на корисникот до 120кг.

ve