You have no items in your shopping cart.

Стол Rony Steel

Широка и удобна седалка тапацирана со висококвалитетна црна еко кожа класа S. Анатомска мрежеста потпирачка во различни бои со пластична декорација. Регулирање на височината на столот. Релакс механизам со можност за аклучување во работна позиција. Фиксни рачки. Цврста хромирана основа. Максимална тежина на корисникот до 120 кг.
SKU: 7409, 7410, 7411, 7407, 7408
*
5520 ден incl tax

Широка и удобна седалка тапацирана со висококвалитетна црна еко кожа класа S. Анатомска мрежеста потпирачка во различни бои со пластична декорација. Регулирање на височината на столот. Релакс механизам со можност за аклучување
во работна позиција. Фиксни рачки. Цврста хромирана основа. Максимална тежина на корисникот до 120 кг.

ve