You have no items in your shopping cart.

Стол Montgomery

Менаџерска колекција на столови - стол Montana. Менаџерски стол со висока потпирачка, тапациран со еко кожа и хромирана основа.
SKU: 5078
8120 ден incl tax

Менаџерска колекција на столови - стол Montana. Менаџерски стол со висока потпирачка, тапациран со еко кожа и хромирана основа.

- TLT механизам со релакс функција за лулање или фиксирање во исправена позиција и прилагодување според тежината на корисникот
- Тапацирани хромирани потпирачи за раце
- Максимална тежина на корисникот до 130 кг.
- Гаранција: 24 месеци

ve