You have no items in your shopping cart.

Стол Montana

Менаџерска колекција на столови - стол Montana. Работен стол со висока потпирачка, тапацирана седалка и потпирачка во комбинација од мрежа и платно.
SKU: 5078
10450 ден incl tax

Менаџерска колекција на столови - стол Montana. Работен стол со висока потпирачка, тапацирана седалка и потпирачка во комбинација од мрежа и платно.

- Статичен потпирач за глава
- TLT механизам со релакс функција за лулање или фиксирање во исправена позиција и прилагодување според тежината на корисникот
- Вградена лубална потпора
- Метални потпирачи за раце и основа
- Максимална тежина на корисникот до 120 кг.
- Гаранција: 2 години

ve