You have no items in your shopping cart.

Стол Limber

Посетителскиот стол Limber има елегантен и модерен дизајн, стабилна и исклучително лесна конструкција. Овој модел има можност за спојување на 2 или повеќе столови како и поставување еден врз друг за полесно транспортирање и складирање.
SKU: 13792, 13793, 13794, 13795, 13828, 13896
*
8400 ден incl tax

Посетителскиот стол Limber има елегантен и модерен дизајн, стабилна и исклучително лесна конструкција. Овој модел има можност за спојување на 2 или повеќе столови како и поставување еден врз друг за полесно транспортирање и складирање.

Столот е тапациран со висококвалитетно платно, а на потпирачот за грб платното може да се извади доколку има потреба да се исчисти или доколку сакате да го користите без платно.

ve