You have no items in your shopping cart.

Стол Kent

Менаџерска колекција на столови - стол Kent. Менаџерски стол со висок потпирач, тапациран со еко кожа во комбинација бела/црна, кафеава / црна и комплетно црна боја.
SKU: 5078
*
9450 ден incl tax

Менаџерска колекција на столови - стол Montana. Менаџерски стол со висок потпирач, тапациран со еко кожа во комбинација бела/црна, кафеава / црна и комплетно црна боја.

- TILT механизам со подесување според тежината на корисникот
- Хромирани тапацирани потпирачи за раце
- Хромирана сонова
- Гасен механизам  / амортизер за регулирање на висината на седалката
- Максимална тежина на корисникот до 120 кг.
- Гаранција: 1 година

ve