You have no items in your shopping cart.

Испорака

Испораката на производи во Скопје  е бесплатна за вредност на фактура над 2.000,00 денари.

За фактури со помал износ од горенаведениот, испораката чини 130,00 денари.

Испорака на производи низ Македонија се наплаќа во зависност од производите и обемот на нарачката. Ве молиме контактирајте не' за детали.

ve