You have no items in your shopping cart.

Services

View as Grid List
Sort by

Хемиско чистење (А)

Хемиско чистење на тросед, двосед и фотеља на домашна адреса
2478 ден incl tax

Хемиско чистење на возило - "Premium"

Хемиско чистење на возило (седишта, поден тапацир, тапацир на вратите, багажен тапацир) на домашна адреса.
2950 ден incl tax

Чистење деловни простории

Чистење и одржување на хигиена во деловни простории. Цена по договор. Контакт тел.: 070/303-338
Call for pricing

Штампање на коверти

Принтање на вашето лого на коверти до А4 формат. За подетални информации контактирајте не на 070/303-338 или на tltinfo@mail.com
0 ден incl tax

Машинско чистење на подови

Чистење и полирање на секаков вид под (паркет, плочки, бетон, мермер). Цена по договор. Контакт: 070/303-338
Call for pricing

Хемиско чистење (А1)

Хемиско чистење на тросед на домашна адреса
1180 ден incl tax
ve