You have no items in your shopping cart.

"Santa Fe" chair - (white)

Chair with anatomical seat and backrest, upholstered in high-quality natural leather, class SP.
SKU: 5078
21370 ден incl tax
17096 ден incl tax

- Стол со анатомски седалка и потпирачка, тапацирани во висококвалитетна природна кожа, класа SP.
- Регулирање на височината на столот
- Multiblock механизам со можност за фиксирање во 5 позиции
- Регулирање на силата на лулање според тежината на корисникот
- Анти-шок функција за заштита на корисникот при преминување од една позиција на наклонот во друга
- Тапацирана потпора за главата
- Фиксни хромирани рачки со меки тапацирани делови 
- Метална основа од полиран алуминиум со самозаклучувачки тркалца
- Ергономска конструкција
- Максимална тежина на корисникот - до 120 кг.
-TUV Сертификат

ve