You have no items in your shopping cart.

Рецепти - розеви

Рецептите се користат во сите здравствени ординации при препишување на лекарства кои не можат да се набават на рецепта т.е. со субвенции од Фондот за здравство. Во секое време имаме количини на залиха. Едно блокче содржи 100 рецепти.
SKU: 3-д1602
45 ден incl tax
Customers who bought this item also bought

Fiscal roll 57/50

Фискална ролна со ширина од 57mm и должина од 50m.
32 ден incl tax

Fiscal roll 57/30

Фискална ролна со ширина од 57mm и должина од 30m.
25 ден incl tax

Fabiano Paper A4

Fabiano хартија А4 - 80гр. (1 топ - 500 листа)
330 ден incl tax

Образец ПП-10

30 ден incl tax

"M68A" chair

Office chair with anatomical seating and armrest upholstered in high quality leather.
9400 ден incl tax
ve