You have no items in your shopping cart.

Рачен нож за сечење хартија

SKU: 207-051002
13500 ден incl tax

Макс формат за сечење: A3 (297x420mm)
Макс дебелина за сечење: 40mm
Прецизност на сечење: 0,3mm
Притискање на хартија: рачно
Сечење на хартија: рачно
Инфрацрвен индикатор и заштита: нема

ve