You have no items in your shopping cart.

Products tagged with 'work collection'

View as Grid List
Sort by
Display per page

Маса Matrix

Масата MATRIX е изработена во исклучително софистициран дизајн и одлична функционалност
6834 ден incl tax

Маса Oval

Масичката за кафе OVAL е уникатен елемент на декорација за вашиот дом или канцеларија, кој придонесува чувство на луксуз и уметнички дизајн. Изработена е од 3 главни елементи и видови на материјал
6502 ден incl tax

Маса Vek

Масичката за кафе VEK е уникатен елемент на декорација за вашиот дом или канцелариј со авангарден и модерен дизајн. Основата е изработена од хромиран метал и обезбедува стабилност и модерен изглед. Држачите/ ногарките во V форма се изработени од MDF плочи со изглед на гранит, а на нив е поставено калено стакло со дебелина од 8mm.
6502 ден incl tax

"Golf" chai

Office chair with high backrest.
3395 ден incl tax

"Labor" chair

Black leather stool.
3170 ден incl tax

"Hocker" chair

Black leather stool
3395 ден incl tax
ve