You have no items in your shopping cart.

Стол Prestige - детски стол

Children's chair with colorful motifs.
SKU: 11785, 11786, 11788, 11789, 11784, 11787
*
4200 ден incl tax
3360 ден incl tax

Детски стол со разнобојни мотиви тапациран со висококвалитетен текстил, со цврста и стабилна конструкција. Регулирање на височината на столот и максимална тежина до 120 кг.

- Tilt механизам
- Тапациран со висококвалитетен текстил
- Цврста и стабилна конструкција
- Регулирање на височината на столот
- До 120кг.

Product tags
ve